Om

BannerForeningen Kyst i Bevegelse er en frivillig og ideell organisasjon.KiB er partipolitisk, økonomisk og ideologisk uavhengig. Stiftet 10. mai 2014. Org nr 913 795 725. Foreningens formål er å arbeide for en bærekraftig, økologisk og rettferdig aquakultur. Foreningens virkeområde er hele Norge samt alle land berørt av oppdrettsindustri.

Vi mener at om fiskeoppdrett skal kunne forsvares, må belastningen på tradisjon, marint økosystem og natur reduseres betraktelig.

-Om verdiene som generasjoner over uminnelige tider har forvaltet, som nå er overført til oss å forvalte for glede og ikke til belastning for fremtidige generasjoner, så må større vyer enn kortsiktig økonomisk vekst ligge til grunn for utvikling.


Kyst i bevegelse Oppdrett.wordpress.com tar i mot artikler, mindre biografier, anekdoter o.l. om erfaringer knyttet til bekymring vedrørende oppdrettsindustri.

Bidrag kan sendes på innboks til kystibevegelse på facebook eller som kommentar til oppdrett.wordpress.com

Vi anonymiserer om det oppleves som nødvendig.


 

AFjøslakslle  som gjennom perspektivet bærekraft, marin økologi og fremtidige generasjoner erfarer at norsk oppdrettsindustri for lengst har krysset grensen for hva som man kan stilltiende akseptere, er som oss.

Nøkkelord for arbeidet fremover vil være Bærekraft,Økologi, Vannkvalitet,Folkehelse, Fiskehelse, Forvaltning, Politikk, Personlige erfaringer og Kunnskapsformidling.

Dette er vår felles Blogg.

Redaksjonen Oppdrett.wordpress.com

 Banner

 Kyst i Bevegelse Stiftet 10mai 2014. Org nr 913 795 725.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s